Kurs makrobiotycznego gotowania

» Opublikowano przez dnia 23.09.2014 w Ekologiczny Styl Życia | 0 opinii

Kurs makrobiotycznego gotowania

Warsztaty gotowania makrobiotycznego

Szkoła Żywienia Naturalnego Kazimierza Kłodawskiego zorganizowała w Mazańcowicach koło Bielska – Białej dwudniowe warsztaty gotowania dla zdrowia. Podczas kursu nauczyłam się praktycznych zasad kuchni makrobiotycznej; towarzyszyłam w przyrządzaniu ok. 40 naturalnych i energetycznych zrównoważonych potraw wegańskich. Przypomniałam sobie wiele przepisów, ale też poznałam nowe. Hitem warsztatów były pikle wielowarzywne oraz przepis na słynne koreańskie kim-chi, które sama zrobiłam w domu. Zajęcia zorganizowane były w Centrum Makrobiotycznym AKAMA w Mazańcowicach, w miejscu magicznym, inspirującym i uzdrawiającym. Wróciłam zrelaksowana, wypoczęta ( mimo wielogodzinnych zajęć) i pełna zapału do zdrowego i naturalnego gotowania. Już teraz planuję kolejny wyjazd na wczasy makrobiotyczne (jesienne lub wiosenne oczyszczanie organizmu). Charyzmatyczny i przekonywający wpływ prowadzącego Kazimierza Kłodawskiego pomaga mi wytrwać w dokonywaniu zmian stylu życia.


Jaka jest Twoja opinia?

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

*